Trappenhuis 2

Over de Hub Haren

Het doel van de Hub is het opzetten van een inspirerende mini-samenleving door betaalbare woon-, werk- en zorgruimte aan te bieden aan een mix van organisaties en mensen van verschillend pluimage.

Community

In totaal wonen er 55 mensen in de Hub, en hebben ongeveer 20 ondernemers en organisaties er hun werkruimte. Het kloppende hart van de Hub is de ontmoetingsruimte. De ontmoetingsruimte is de huiskamer van het pand, de plek waar activiteiten worden georganiseerd en samen gekookt en gegeten kan worden. Het is vooral de plek waar ontmoetingen plaatsvinden tussen bewoners, ondernemers en bezoekers van het pand.

Ondernemers en organisaties

In de Hub zijn verschillende soorten werkruimtes. Van kantoorruimte tot grovere werkplekken, van klein tot groot. De Hub heeft af en toe nog werkruimte beschikbaar. Heb je interesse, stuur dan een mail naar info@dehub-haren.nl

Bewoners

In de Hub wonen en werken mensen. Nieuwkomers die willen integreren, startende ondernemers die zich succesvol willen ontwikkelen, of [jong] volwassenen die begeleid worden om later zelfstandig te gaan wonen. Deze mensen wonen samen met allerlei andere mensen die het leuk en inspirerend vinden om in de Hub te wonen. De combinatie van verschillende mensen, organisaties en ondernemers die elkaar willen helpen, zorgt voor een bijzondere manier van wonen.