Website Hub

ViaVief Interieuradvies

Persoonlijk interieurontwerp op maat

Je huis inrichten, zodat het comfortabel aanvoelt, praktisch oplossingen biedt en uiteraard eenheid en rust uitstraalt. Dat kan best een uitdaging zijn. Zeker als je ook nog van verschillende stijlen houdt. En soms is het gewoon fijn als je zoveel keuzes moet maken, dat er iemand met je meedenkt die het overzicht en het proces bewaakt. Of het nou om nieuwbouw, verbouw of herinrichting gaat.

Wat ik belangrijk vind, is dat we samenwerken. Je komt bij mij dus nooit voor verrassingen te staan. Je krijgt een compleet pakket aangeleverd inclusief productoverzicht en verlichtingsplan. Je hoeft het de producten alleen nog maar zelf aan te schaffen. Hoe fijn! Jouw of jullie eigen woonstijl staat voorop. En dat vind ik het leukste aan mijn werk. Verschillende mensen, ieder advies weer een uitdaging en dus een uniek product. Daar geniet ik elke keer weer van.

Wil je met mij als interieurontwerper kennismaken of meer weten? Alle informatie kun je vinden op viavief.nl. Mailen kan naar Vivi Bolhuis via info@viavief.nl en je krijgt me aan de lijn via 06-10305311.