Tipi Header2

De QuestCoach

De Questcoach biedt voorzieningen op het gebied van wonen, werken en leren.

We zijn bewust een klein bedrijf, dat is prettig. De sfeer is rustig en iedereen kent elkaar wel. Je bent niet anoniem. Onze ervaren medewerkers voelen zich zeer betrokken bij hun werk. We vinden het belangrijk dat er onderling vertrouwen is. Samen bekijken we wat je nodig hebt. De een heeft ondersteuning op alle gebieden nodig, de ander niet.

In onze woongroepen in Haren leer je zelfstandiger te wonen. Er is altijd iemand voor de ondersteuning aanwezig; op afroep of in de nabijheid. je kunt koken onder begeleiding en 's nacht is er altijd een begeleider in de buurt. Af en toe overleggen bewoners en begeleiders samen over hoe het wonen gaat en maken we afspraken hierover. Daarnaast heb je individuele begeleiding.

We hebben in Groningen een groot pand voor dagbesteding, waar deskundige begeleiding aanwezig is. Samen met je werkbegeleider kun je ontdekken welk werk jou past. Je leert zorgvuldig te werken, afspraken na te komen en in goed overleg samen te werken.

Ook als je zelfstandig woont kan het erg fijn zijn als je zo nu en dan kan praten over hoe het gaat. Een begeleider komt op afspraak bij je thuis, je bespreekt samen wat er goed of niet goed gaat, wat er beter kan en hoe je dat bereikt. Lees hier over Beschermd Wonen, Dagbesteding en Ambulante Begeleiding. Meer weten? Bezoek onze website www.de-questcoach.nl.